Anneke Jongelie

-tekstredacteur-

Reinhardt Lagerwaard 

"Voor de introductie van onze website antiekdecorateur.nl heeft Anneke zeer waardevolle support geleverd. De teksten voor de website zijn door haar vakkundig geredigeerd, haar feedback hebben we één op één kunnen overnemen. Wij kunnen haar redactionele support dan ook van harte aanbevelen. Anneke is een betrokken professional!"

Lianne van den Berg-Weitzel

"Anneke heeft voor mij teksten voor mijn website geredigeerd. De kritische manier waarop zij naar mijn teksten keek, heeft mij ertoe aangezet om met nieuwe ogen naar mijn tekst te kijken. Dit zorgde ervoor dat de stukken niet alleen tekstueel geoptimaliseerd werden, maar bovenal ook inhoudelijk. De manier waarop Anneke feedback geeft op het geschrevene is prikkelend en zet aan tot nadenken. Zij biedt suggesties voor stukken tekst, waarbij zij zich duidelijk opstelt als een sparringpartner. Dit gaf mij het prettige gevoel dat ik de regie behield over mijn webteksten, terwijl ik kon bouwen op haar redactionele expertise. Samenwerken met Anneke voelde daardoor als een 1+1=3 benadering."

Adje van de Riet

"Anneke heeft de teksten van mijn thriller (in wording) geredigeerd en mij op een heel fijne, positieve manier geadviseerd. Haar rapportage was zonder meer opbouwend. Ook kreeg ik waardevolle tips over de karakterschets van de personages met alle consequenties voor het verhaal, de structuur van het verhaal, de verhaallijnen, enz.  Systematisch heeft ze feedback op alles gegeven: stijl, structuur, perspectief en personages. Geen vraag is onbeantwoord gebleven en zelfs de achterflap voor mijn nieuwe boek is al klaar."

Annabel Bak

"Anneke heeft mij geholpen door de stukken, die ik zowel tijdens mijn MBO als HBO studie moest inleveren, na te kijken. Ik ben mede door Anneke geslaagd voor mijn MBO omdat het foutloos Nederlands was. Vaak zette zij er ook opmerkingen bij als iets niet duidelijk was of wanneer ik ergens opnieuw naar moest kijken."